Τελετη Βραβευσης Καθηγητου Ιατρικης κ. Φωτη Παυλατου, και Διακριθεντων μαθητων στις Πανελληνιες 2015

8 Φεβ 2016 
 
Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, στο αμφιθέατρο Πρυτάνεως Αλκη Αργυριάδη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Ιδρυμα Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή οργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν του διακεκριμμένου Κεφαλονίτη καθηγητή Ιατρικής κ. Φώτη Παυλάτου και ταυτόγχρονα βράβευσε και τους τρεις πρώτους κάθε κατεύθυνσης από τον νομό Κεφαλληνίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2015.
 
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γεράσιμος Ν. Βεργωτής, ο αντι-Πρύτανης του ΕΚΠΑ κ. Ναπολέων Μαραβέγιας, ο καθηγητής Ιατρικής κ. Διονύσης Βώρος και ο κ. Φώτης Παυλάτος. Για τους βραβευθέντες μαθητές ευχαρίστησε ο Βασίλης Πολλάτος που με 19.52 έλαβε την υψηλώτερη βαθμολογία από όλους τους υποψηφίους των τριών κατευθύνσεων.
 
Πολλοί Κεφαλονίτες, διακεκριμμένοι ιατροί και πανεπιστημιακοί καθηγητές γέμισαν το αμφιθέατρο, τίμησαν τον κ. Παυλάτο, και συγχάρηκαν προσωπικά τους φοιτητές τώρα Βασίλη Πολλάτο, Γιώργο Ράπτη, Μυρσίνη Μπέλλου (Θετική κατεύθυνση), Μαρία Κοκκώνη, Μαρίνα Πολλάτου, Χριστίνα Τριανταφυλλίδου (Θεωρητική κατεύθυνση), Βασιλική Σούτη, Διονύση Αντύπα και Παναγιώτη Γερασιμόπουλο (Τεχνολογική κατεύθυνση).
 
Το ΔΣ εύχεται σε όλους τους διακριθέντες φοιτητές υγεία και καλή πρόοδο, να μοιάσουν και να ξεπεράσουν τον εξαίρετο Φώτη Παυλάτο, και αυτοί με την σειρά τους να παραδώσουν την «Δάδα» σε άλλους αξιώτερους.