ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

Το Ιδρυμα Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή ανακοινώνει ότι και το καλοκαίρι αυτό θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου μουσική εκπαίδευση στα παιδιά της Κεφαλονιάς και ποιοτικές συναυλίες στους φιλόμουσους συμπατριώτες και επισκέπτες του νησιού μας.  Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα την περίοδο 27 Ιουλίου - 13 Αυγούστου.

Το φετεινό πρόγραμμα συνεχίζει μαθήματα σε κλασσικό τραγούδι, πιάνο και βιολί - και συναυλίες που αναδεικνύουν και προβάλλουν το ρεπερτόριο επτανησίων συνθετών και την παράδοση των Ιονίων στο λυρικό τραγούδι.

Κατ' εξαίρεση φέτος όλες οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο θέατρο της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας στο Αργοστόλι.  Δυστυχώς το Πνευματικό Κέντρο του Ιδρύματος στα Κουρκουμελάτα υπέστη ζημιές οι οποίες  - μέχρι να αποπερατωθούν οι επισκευές τους - δεν επιτρέπει την φιλοξενία εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε την κα. Krilovici, την κα. Ζούλα και τον κο. Βαρβαρέσο για την αφιλοκερδή προσφορά των γνώσεων και εμπειριών τους στο νησί μας.  Ιδιαίτερα φέτος ευχαριστούμε θερμά την Φιλαρμονική και το ΔΣ της για την συνεχιζόμενη άριστη συνεργασία και φιλοξενία.  Ευχόμαστε καλή αντάμωση στους πιστούς αλλά και σε νέους φίλους.